Infraäänen mittauspalvelu

Vuokrauspalvelun kuvaus
   Mittalaite

Infraäänen mittalaite havaitsee ja tallentaa infraäänen taajuudella 0-20 Hz. Tyypillisesti infraääntä nauhoitetaan asunnoissa, tuotantotiloissa tai eläinsuojissa.

Mittalaitteen mukana ovat selkeät käyttöohjeet.

  Mittaustulokset

Mittalaite lähettää ja tallentaa infraäänisignaalin palvelimelle, joka prosessoi sen graafiseen muotoon. 

Vapaaehtoinen terveyspäiväkirja

Asiakkaalle toimitetaan tulostettava henkilökohtainen terveyspäiväkirja, jota voi täyttää mittauksen aikana. Päiväkirjassa on kysymyksiä, joilla selvitetään erityisesti infraäänen aiheuttamien oireiden esiintyvyyttä.

Jos haluat auttaa infraäänen terveysvaikutusten tutkimusta, voit palauttaa terveyspäiväkirja-aineiston meille vuokra-ajan päätyttyä. Terveyspäiväkirja-aineistoon kirjattuja terveydellisiä oireita verrataan tuulivoimaloiden infraäänien ajalliseen esiintymiseen. Tiedot käsitellään luottamuksellisina ja niitä käytetään vain tutkimustarkoitukseen.

 
Hinnasto

Alla olevassa taulukossa hinnat yksityisille. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Yrityksille ja yhteisöille vuokraamme laitteita erillisen tarjouksen mukaan. Vuokraaja saa käyttöönsä henkilökohtaiset tunnukset mittaustulosten katselemista ja omalle tietokoneelle lataamista varten. Lisäveloituksesta käymme läpi vuokraajan kanssa mittaustulokset yksityiskohtaisesti tai toimitamme yksityiskohtaisen kirjallisen raportin.

Vuokrausaika
€/kk
€ yht
1 kk
508
508
2 kk
332,8
665
3 kk
274,9
825
6 kk
217
1300
Ota yhteyttä

Varaa mittalaite omaan käyttöösi ottamalla yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla info@aunio.fi tai soittamalla numeroon +358 50-5119239.